lauantai 24. syyskuuta 2016Ollut aika hiljainen koko kesärengaskausi, kun mennyt enemmän ilmojen teillä ja junaillen ulkomailla. Sen verran on kuitenkin ajettu, että kumit alkaa nyt olla aivan loppu. Taisivat ne lopulta sitten noin 20 000 km kestää, mikä on mielestäni vähän ja onhan viimeiset tonnit ajeltu aika kaljuilla renkailla.

Tänään laitoin tilaukseen uudet Goodyearit. Pitkällisen etsinnän, testien ja kokemusten luvun jälkeen päädyin kuitenkin siihen, että koska kaikki muut ominaisuudet olivat todella hyvät, niin ei lähdetä etsimään jotain täysin uutta. Uutta on vain versio eli nyt tulee alle Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 vanhojen kakkosten tilalle.

Pakko sanoa, että hyvät on kulumista lukuuottamatta olleet nämä kakkoset. Sateella urissa oikea takarengas tahtoo lähteä pesipatsaan päälle vähän herkemmin, muuten märkäpitokin on edelleen todella hyvä ja kaarrepito aivan ilmiömäinen. Uraherkkyys tietty kasvaa siinä vaiheessa kun kuvio loppuu. 

Uudet kumit tulevat viikon tai parin sisällä alle, niin silloin sitten enemmän tietoja miten kakkoset kestivät ja millaiset ovat uudet kolmoset. Edelliset oli tilattu kaksi vuotta ja yksi päivä aiemmin, että aika tasan kaksi vuotta noilla kehtasi ajaa.

1 kommentti:

  1. Useinhan se menee niin, että mitä hitaammin renkaat kuluu niin sitä heikommin löytyy pitoa kaarteissa ja muualla.

    VastaaPoista

Tilaa RSS-syöte Seuraa minua Twitterissä