tiistai 30. toukokuuta 2017


Sekventiaalivilkun viiverelekortti tuli sitten kuitenkin tiensä päähän, eikä mikään tekohengitys enää auttanut. Olin Orivedellä Ranskalaisessa visiitissä ja sieltä kotiinpäin lähtiessä vilkku sanoi toimintasopimuksen irti. Sitähän ei siinä samassa tai matkalla päässyt tarkemmin tutkimaan, joten ajelin kotiin ja avasin vasemman etunurkan jälleen kerran jo varsin tottuneesti.

Rele ei ollut saanut uutta kosteutta sisäänsä mutta ilmeisesti vanhastaan oli jo niin vaurioitunut, että loputkin käyttösavut tulivat pihalle, tosin ilman suurempaa draamaa. Ohjauspuoli on oikosulussa ja sen aiheuttaa koko vilkun toimimattomuuden, kun auton järjestelmät sulkevat etuvilkun pois käytöstä. Ennen siitä olisi palanut sulake, mutta nyt vain tuo yksi vilkku kytketään pois.

Koska aiemmin tilaamani uudet releet ovat vielä jossain postissa matkalla Kiinasta Suomeen ja kotiini, jouduin nyt tilapäisesti vain poistamaan releohjauksen kokonaan ja kytkin vilkun toimiaan ilman viivetoimintoa toisessa polttomossa. Toimiihan se näinkin ja vähemmäll kikkailulla, joskin rele varmasti palautetaan takaisin, kunhan uudet saapuvat.
Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa RSS-syöte Seuraa minua Twitterissä